Skip to main content
Skip table of contents

Versiotiedote 7.0.23 (05/2023)

Uudet ominaisuudet

Ostoetu maksutapana

Asiakkaalle määritelty henkilökohtainen ostoetu on mahdollista ottaa käyttöön maksutavaksi Teksossa. Ostoetu luodaan Teksoon eri järjestelmästä, ja Teksossa se toimii samaan tapaan kuin monikanavaisella lahjakortilla tehtävä maksu.

Kyseessä on erikseen parametroitava maksullinen lisäpiirre; ota tarvittaessa yhteyttä Solteqin asiakastukeen.

Muutokset ja kehitykset

Näytön resoluutioon liittyviä parannuksia

Tekson päävalikkonäkymä, ostoreskontra sekä pankkinäkymän ruudut skaalautuvat nyt optimikokoon näytön resoluution mukaan. Resoluutiovaihtoehtoina ovat:

 • 1920 x 1080

 • 1600 x 900

 • 1280 x 720

Kampanjasanoman muodostuksen estäminen

Tuotesanomien muodostaminen kampanjakäsittelystä verkkokaupalle voidaan jatkossa estää kokonaan, jolloin

 • Connector siirtää kampanjat verkkokauppaan suoraan Tekson tietokannasta, tai

 • kampanjatiedot lähetetään kampanjasanomina tuotesanomien sijaan. Kampanjatiedot sisältävät myös kampanjan alkamis- ja päättymispäivän.

Kyseessä on erikseen parametroitava lisäpiirre, jonka käyttöönotosta veloitetaan hinnaston mukaisesti. Ota tarvittaessa yhteyttä Solteqin asiakastukeen.

Asiakaskohtaiset hinnat verkkokaupassa

Teksoon Solteq Connectorin avulla integroidussa WooCommerce-verkkokaupassa on mahdollista käyttää asiakaskohtaisia hintoja sekä asiakasryhmäkohtaisia hintoja ja tukkuhintoja, kun asiakas on tunnistautunut verkkokaupassa.

 • Mikäli asiakkaalla on sekä asiakasryhmän hinnasto että asiakashinnasto, tuotteen hinta määräytyy asiakkaan oman hinnaston hinnalla, oli se sitten kalliimpi tai halvempi verrattuna asiakasryhmän hinnaston hintaan.

 • Mikäli asiakkaalla on oma hinnasto, ja asiakas kuuluu samalla asiakasryhmään jolla on hinnasto sekä myös hintaryhmään, tuotteen hinta määräytyy asiakkaan oman hinnaston ja hintaryhmän mukaan “parhaan hinnan” periaatteella, eli alin mahdollinen hinta asiakkaalle.

Kyseessä on erikseen parametroitava maksullinen lisäpiirre; ota tarvittaessa yhteyttä Solteqin asiakastukeen.

Versiotiedotteet

Tekson käyttöliittymän Viimeisin versiotiedote -linkistä avautuu nyt aina käytössänne olevan version tiedote. Valikosta löytyy myös Kaikki versiotiedotteet -linkki.

Versiotiedotelinkit Tekson käyttöliittymässä

Malli2-korjausajon nopeuttaminen

Malli2-korjausajon taululukuun on lisätty bufferointi, joka nopeuttaa ajon suorittamista.

Korjaukset

 • Korjattu ongelma, jonka johdosta myyntireskontrasta jäi satunnaisesti puuttumaan myyntiä; osa myynneistä jäi käsittelemättä myyntireskontraan tilanteessa jossa Tekso Cloud päivitti replikoituneen laskumyyntikuitin rivejä ennen kuin kuitin maksutapatieto oli replikoitunut. Tämä ongelmatilanne esiintyi harvoin.

 • Korjattu ongelma, joka aiheutti sen, että tiettyjen myyntitilausten käsittelystä syntyi vääriä alv 0% -kuitteja. Ongelma esiintyi ympäristössä, jossa toimitettiin myyntitilaus toimituspäivällä, joka oli vanhempi kuin verottoman raportoinnin alkamisajankohta.

 • Korjattu ongelma, joka aiheutti varattuja saldoja vaikka tuotteella ei ollut avoimena olevia myyntitilauksia. Ongelma esiintyi kun myyntitilauksen myymälätieto vaihdettiin myyntitilauksen rivienkäsittelyn jälkeen, ja samassa käsittelysessiossa suoritettiin tallennus tai toimitus.

 • Korjattu ongelma, jonka johdosta Ostoreskontran lokissa Laskupvm-sarakkeen päivämäärissä esiintyi tietyssä tilanteessa vääriä lukemia.

 • Korjattu ongelma, joka esiintyi laskutusehdotuksessa, kun samalle asiakkaalle tehtiin joka lähetteestä erillinen lasku: ohjelma ilmoitti ensimmäisen laskun jälkeen seuraavaa laskua tehtäessä laskunumeron olevan jo käytössä, eli seuraavalle laskulle ei saatu uutta numeroa. Ongelmaan auttoi ennen tätä korjausta toiseen asiakkaaseen vaihtaminen ja palaaminen sitten takaisin.

 • Korjattu ongelma, jonka johdosta Laskutusehdotuksen viimeisestä asiakkaasta ei ollut mahdollista päästä taaksepäin.

JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.