Alennuskuittitoiminnon käyttö monimyymäläympäristössä

Alennuskuittien tekstit voidaan ylläpitää päämyymälässä, jolloin ne siirtyvät kaikkiin myymälöihin normaalin tiedonsiirron yhteydessä. Sivumyymälässä lisätty alekuitti–teksti ei siirry päämyymälään eikä muihin myymälöihin vaan on myymäläkohtainen. Monimyymäläympäristössä on siis huomioitava, että pääpaikan ja sivumyymälän osalta käytetään yksilöllistä xxxx-merkkisarjaa.

Pääpaikalla voidaan käyttää nimeämispolitiikkana esimerkiksi ALEK0000-ALEK9999 ja sivumyymälässä ALEKU000-ALEKU999.

Alennuskuitit ovat raportoitavissa päämyymälässä kaikkien myymälöiden osalta. Sivumyymälässä voidaan raportoida oman myymälän annetut ja käytetyt alekuitit.