Toimitusmyynti

Toimitusmyynti on erikseen parametroitava lisäpiirre; ota yhteyttä Solteqin asiakastukeen, mikäli haluat ottaa kyseisen lisäpiirteen käyttöön.

Toimitusmyynti-toiminnon avulla myyntiä ei tehdä varastosta, vaan tavara menee suoraan tehtaalta asiakkaalle. Tällöin kyseinen myynti ei lisää Varattu-saldoa (myyntitilauksilla) eikä vähennä tuotteen varastosaldoa tai varaston arvoa.

Toimitusmyynti-vaihtoehto on mahdollista valita kassaohjelmassa, kun F12 Hinnoittelu -painiketta on painettu: tällöin avautuvalla Hinnoittelu-ruudulla on uusi Toimitusmyynti-valintaruutu.

Hinnoittelu kassalla.PNG

Toimitusmyynti-valintaruutu