Tuoteryhmän hinnanmuutos

Tuoteryhmän hintaa voi muuttaa Tuoteryhmän hinnanmuutos -ruudulla; ruutu avautuu kun valitset tuoteryhmän Tuoteryhmät-ruudulla ja painat F9 Hintamuutos -painiketta.

1. (valinnainen) Jos haluat rajata hintamuutoksen koskemaan vain tietyn toimittajan kyseisen ryhmään kuuluvia tuotteita, syötä Toimittajanumero sille varattuun kenttään.

2. Määritä prosentit, joilla ryhmän hintoja korotetaan. Jos haluat laskea hintoja, syötä prosentti miinusmerkkisenä.

3. Käynnistä hintamuutosajo painamalla F2 Muuta. Ajon päätyttyä ohjelma ilmoittaa kuinka monen tuotteen hintoja on muutettu.

Hinnanmuutosajo ei vaikuta:

• jo tallennettujen tilausten hintoihin

• kampanja- tai hinnastohintoihin

• varastonarvoon

• keskiostohintaan.

Alv-muutosajosta on erillinen ohje.