Versiotiedote 7.1.4.1001 (03/2024)

Muutokset

Ostotilausehdotuksen aikarajavaraus hälytysrajatilauksissa

Ostotilausehdotuksen Tuotteiden poiminta ehdotukseen -ruudulle on lisätty aikarajavalinta (Alkaen/Asti), jonka perusteella rajataan, minkä ajan tilauksia ostotilausehdotus käsittelee. Tällöin haku hakee tilatut määrät vain tilauksilta, jotka ovat valitun aikavälin sisällä. Voit jättää kumman tahansa päivämäärän tyhjäksi.

Ostotilausehdotuksen rajaaminen.PNG

Aikarajaaminen ostotilausehdotuksessa

Myynti toisen myymälän varastosta raporteilla

Kun myyntiä tai myyntitilauksen toimitus tehdään toisen myymälän varastosta, tietyissä tilanteissa ohjelma näytti myynnin niissä myymälöissä mihin kyseinen kassa oli määritelty, eikä mihin myymälään myynti kohdistui. Tätä toimintoa on nyt muutettu siten, että myynti näkyy oikealle myymälälle tehtynä myymälärajausta käytettäessä. Kyseinen muutos vaikuttaa seuraaviin raportteihin:

Kassaraportti esimerkki.PNG

Esimerkki kassaraportista, jossa myyntiä eri myymälöissä

Korjaukset

• Korjattu ongelma, jonka johdosta Finvoice-laskujen otsikot tulivat aineistoon kaksinkertaisina.

• Korjattu ongelma, jonka johdosta Päiväraportti ei laskenut eroa/ero%:a oikein; ongelma esiintyi tilanteessa, jossa valitun vertailujakson vertailtavina päivinä myynti oli toisena päivänä plusmerkkistä ja toisena miinusmerkkistä (jolloin palautuksia oli siis enemmän kuin myyntiä).

• Korjattu Resurs Bank -palautuksiin liittyvä ongelma, joka esiintyi tilanteissa joissa alkuperäisellä kuitilla oli alennus. Ohjelma ilmoitti tällöin, että Resurbank-summa ei voi olla suurempi kuin ostokuitilla, ja palautuksen tekeminen ei onnistunut.

• Korjattu ongelma, jonka johdosta Kassaraportilla Suoritukset yhteensä ei täsmännyt palautustapahtumien kanssa. Virhe esiintyi ainakin taxfree-palautusten yhteydessä, ja aiheutui pyöristysten kohdistamisesta. Korjaus vaikuttaa myös Myynti yhteensä -summaan, joka vastaa nyt alv-erittelyn summaa.

Lisäyksiä käyttöohjeisiin

Tekson käyttöohjeeseen on lisätty englanninkielinen Tekso API Manual -osuus, jossa kuvataan, miten pääset käsiksi Tekson tietokanta-API-rajapintaan ja siitä luettaviin tietoihin. API on luotu Microsoft SQL Server -näkymillä, joita käyttäjä voi käyttää tietojen lukemiseen Teksosta. API on ainoastaan Tekso Cloud -palvelua käyttävien asiakkaiden käytettävissä.