Ladattavan lahjakortin myyminen

1. Lue lahjakortin viivakoodi myyntiriviltä tai F7 Lahjakortti-painikkeen kautta.

1. Lahjakortin numero määräytyy automaattisesti viivakoodista; ohjelma tarkistaa tässä vaiheessa onko kyseessä uusi vai jo aiemmin myyty lahjakortti ja onko lahjakortti voimassa.

2. Kun kyseessä on uusi lahjakortti, lahjakortille ei näy aiempaa saldoa.

2. Syötä Summa-kenttään arvo, joka lahjakorttiin ladataan, ja paina Enter.

• Painamalla F10 Poistu voit peruuttaa lahjakortin myynnin ja palata takaisin myyntiriveille.

3. Tee myyntirivit loppuun. Kuitille voidaan myydä lisää tuoteartikkeleita tai lisää lahjakortteja; kun myyntirivit on valmiit, paina F6 Loppusumma.

4. Valitse maksutapa.

5. Kuitti tulostuu; kuitin kohtaan Uusi saldo tulee lahjakortin sen hetkinen arvo.