Versiotiedote 7.0.32.1001 (03/2024)

Korjaukset

• Korjattu ongelma, jonka johdosta Finvoice-laskujen otsikot tulivat aineistoon kaksinkertaisina.

• Korjattu ongelma, jonka johdosta Päiväraportti ei laskenut eroa/ero%:a oikein; ongelma esiintyi tilanteessa, jossa valitun vertailujakson vertailtavina päivinä myynti oli toisena päivänä plusmerkkistä ja toisena miinusmerkkistä (jolloin palautuksia oli siis enemmän kuin myyntiä).

• Korjattu ongelma Laskun syötössä: päivämääräksi oli mahdollista tulla väärä eräpäivä, sillä päivämäärä ei päivittynyt, jos käyttäjä avasi Asiakkaat-ruudun ennen kuin syötti asiakastiedon laskun syötössä.

• Korjattu Resurs Bank -palautuksiin liittyvä ongelma, joka esiintyi tilanteissa joissa alkuperäisellä kuitilla oli alennus. Ohjelma ilmoitti tällöin, että Resurbank-summa ei voi olla suurempi kuin ostokuitilla, ja palautuksen tekeminen ei onnistunut.

Lisäyksiä käyttöohjeisiin

Tekson käyttöohjeeseen on lisätty englanninkielinen Tekso API Manual -osuus, jossa kuvataan, miten pääset käsiksi Tekson tietokanta-API-rajapintaan ja siitä luettaviin tietoihin. API on luotu Microsoft SQL Server -näkymillä, joita käyttäjä voi käyttää tietojen lukemiseen Teksosta. API on ainoastaan Tekso Cloud -palvelua käyttävien asiakkaiden käytettävissä.