Tilauksen haku mallinumerolla

Jos sinulla ei ole tietoa siitä, missä tilauksissa mallia on tilattu ja/tai tuloutettu, voit hakea tilauksen ruudulle myös mallinumeron perusteella.

1. Syötä varastoontulon perustietoruudulla sen toimittajan numero, jolle tilaus on tehty.

2. Paina F8 Hae malli.

3. Mallihaku-ruutu aukeaa. Syötä Mallinro.-kenttään mallinumero tai paina F2 Hae hakeaksesi listalta tuotteen/mallinumeron.

• Toimitusaika alkaen -kenttään tulee oletuksena ostokauden alku -1 vuosi.

4. Paina F8 Hae malli, jolloin ohjelma tuo ruudulle ensimmäisen tilauksen josta tuote löytyy. Jos tuotetta ei löydy miltään tilaukselta, ilmoittaa ohjelma siitä ruudun alaosassa.

5. Saat ruudulle seuraavan tilauksen, josta tuote löytyi painamalla uudestaan F8 Hae malli. Tuotteelle tehtyjä tilauksia voidaan siis selata F8-painikkeella.

6. Kun haluttu tilaus näkyy ruudulla, paina F4 Hae tilaus, jolloin ohjelma hakee kyseisen tilauksen varastoontulon perustietoruudulle.

7. Varastoontulon riveille jatkettaessa käsittelyssä on automaattisesti rivi, josta kyseistä tuotetta löytyy.