Poplapayn Online-työkalut

Poplapay-maksupäätepalvelun tuottajana toimii Nets, jonka Online Tools -palveluun kirjautumalla löydät maksupäätteisiin, niiden ylläpitoon ja mahdollisiin ongelmatilanteisiin liittyvät tiedot.

Maksupäätteen käyttöohjeen saat ladattua palvelusta Dokumentit ja kuvat -osiosta.

Käyttäjätunnuksesi palveluun on sähköpostiosoite, jonka olet antanut maksupäätesopimuksessa. Saat salasanan tekstiviestinä:

1. Klikkaa palvelun kirjautumissivulla Salasana unohtunut tai asettamatta? -kenttää.

2. Syötä sähköpostiosoitteesi ja klikkaa Lähetä uusi salasana.

3. Saapuvassa tekstiviestissä on salasana, jota voit käyttää aina kirjautumisen yhteydessä.

• Mikäli unohdat salasanasi, tilaa uusi salasana kuten ensimmäisellä kerralla.

Jos tarvitset useampia käyttäjätunnuksia Online Toolsiin, ota yhteyttä Solteqin asiakastukeen. Ota tarvittaessa myös ongelmatilanteissa yhteyttä Solteqin asiakastukeen.