Kampanjan tai hinnaston muokkaus ja poisto

Voit muokata kampanjaa tai hinnastoa hakemalla sen ruudulle listan avulla tai syöttämällä tunnuksen suoraan Kampanja-kenttään.

Jos haluat poistaa koko kampanjan tai hinnaston, onnistuu se painamalla F8 Poista. Ohjelma varmistaa tämän jälkeen kampanjan poiston erillisellä ruudulla.

Jos haluat poistaa tai muokata vain yksittäistä riviä, tuplaklikkaa kyseistä riviä, jolloin aukeaa Rivitiedot-ruutu. Voit muokata tällä ruudulla ko. rivin tietoja tai poistaa sen kokonaan painamalla F8 Poista. Ohjelma varmistaa tämän jälkeen kampanjarivin poiston erillisellä ruudulla. Saat myös lisättyä rivitiedoilla uuden rivin painamalla F3 Uusi.

Jos poistat hinnaston, joka on linkitetty asiakkaaseen ja/tai asiakasryhmään, niin ohjelma kysyy poistetaanko hinnasto asiakkailta ja ryhmiltä joihin hinnasto on linkitetty ja näyttää ko. hinnaston linkitykset.

Paina F8 Poista poistaaksesi hinnastolinkityksen asiakkaan ja/tai asiakasryhmän takaa. Jos painat F10 Poistu, hinnastolinkitystä ei poisteta. Tämän jälkeen ohjelma varmistaa vielä varsinaisen hinnaston poiston erillisellä kysymyksellä. Paina OK poistaaksesi hinnaston (tai Peruuta peruuttaaksesi toimenpiteen).

Hinnaston poiston varmistusruutu