Varastosta poisto

Varastosta poistolla voidaan esimerkiksi korjata väärin tallennettua tuloutusta. Varastosta poisto voidaan tehdä kahdella tavalla:

• Jos ostotilaukset ovat käytössä, ja poistettavat kappaleet halutaan ostotilaukselle takaisin toimittamattomiksi, tehdään varastosta poisto varastoontulossa.

• Mikäli tuotteet halutaan vain poistaa varastosta, voidaan varastosta poisto tehdä varastosiirron avulla.

Kokonaan toimitetun tilauksen etusivun ja rivitietojen muuttaminen on oletuksena estetty, kun käytössä on kappaletavarapuolen ominaisuudet. Tilauksen muuttaminen voidaan sallia parametroinnilla, joten ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme.

Varastosta poisto varastoontulossa

1. Hae ostotilaus varastoontuloon, ja valitse käsittelyyn se rivi, jonka kappaleita haluat poistaa.

2. Syötä Tulo-kenttään poistettavat kappaleet miinusmerkkisenä ja hyväksy rivi F4 Rivi valmis -painikkeella.

3. Vastaa Jätetäänkö rivi jälkitoimitukseen -kysymykseen Kyllä.

Jätetäänkö rivi jälkitoimitukseen -ruutu

4. Tallenna lopuksi F6 Valmis -painikkeella, jolloin ohjelma vähentää miinustetut kappaleet varastosta ja merkitsee ne ostotilaukselle uudelleen toimittamattomiksi.

Varastosta poisto varastosiirtona myymälään

Tehdään kuten tavallinen varastosiirto, joko tuotenumerolla tai koodilla. Myymälään-kenttään annetaan tällöin myymälänumeroksi 0, jolloin ohjelma kirjaa siirron varastosta poistona. Katso tarkemmat ohjeet kohdasta Varastosiirto.