Varastosiirto kassalla

Varastosiirto voidaan suorittaa mistä tahansa myymälästä mihin tahansa myymälään.

1. Paina kassalla HOME Varasto, valitse Varasto-valikosta Siirto ja paina Enter.

2. Kassaruudun yläosassa on nyt näkyvissä teksti Varastosiirto. Syötä myyjänumerosi ja paina Enter.

Kassa varastosiirtotilassa

3. Syötä myymälänumerot Myymälästä- ja Myymälään-kenttiin ja paina Enter.

Varastosiirto: myymälänumeron syöttäminen

4. Valitse tuotteet:

1. Lue tuotekoodi lukijalla, tai

2. näppäile tuotekoodi, tai

3. kirjoita tuotteen nimi tai alkukirjain/mallinumero ja paina Enter. Valitse sitten tuote listasta painamalla Valitse.

Varastosiirron rvitiedot

5. Anna siirrettävän tuotteen määrä ja paina kassassa F4 Määrä; paina sitten Enter. Valitsemasi tuote siirtyy käsittelyriviltä myyntirivinäkymän yläosaan.

6. Kun kaikki tuotteet on valittu varastosiirtoon, paina F6 Loppusumma. Siirtokuitti tulostuu.