Lisäarvon lataaminen lahjakortille

1. Lue lahjakortin viivakoodi myyntiriviltä tai F7 Lahjakortti-painikkeen kautta. Lahjakortti-ruudulta näet lahjakortin nykyisen saldon.

2. Syötä Summa-kenttään lisäsaldo, joka lahjakorttiin halutaan ladata ja hyväksy kenttä painamalla Enter.

• Painamalla F10 Poistu voit peruuttaa lahjakortin saldon lisäyksen, ja palata takaisin myyntiriveille.

3. Kassaohjelma varmistaa erillisellä ruudulla lisäarvon lataamisen. Painamalla Kyllä vahvistat lisäyksen; painamalla Ei voit palata edelliselle ruudulle, jossa lisättävän arvon voi tarvittaessa muuttaa tai peruuttaa takaisin myyntiriveille.

4. Tee myyntirivit loppuun. Kuitille voidaan myydä lisää tuoteartikkeleita tai lisää lahjakortteja; kun myyntirivit on valmiit, paina F6 Loppusumma.

5. Valitse maksutapa.

6. Kuitti tulostuu; kuitilla näkyy sekä Edellinen saldo että Uusi saldo, jossa on lahjakortin arvo lisätyn saldon jälkeen.