Varastossa olevan viallisen tuotteen reklamaatiopalautus toimittajalle

Jos myymälän varastossa olevan tuotteen huomataan olevan viallinen, voit tehdä tuotteesta reklamaatiopalautuksen varastosiirron avulla.

• Toiminto löytyy Tekson kohdasta Varasto → Varastokysely → Siirto koodilla.

• Vaihtoehtoisesti voit käynnistää toiminnon myös Reklamaatiot-toiminnosta.

1. Paina F5 Palauta toimittajalle.

Varastosiirto koodilla -ruutu

2. Reklamaatiopalautus -valintaruudun tulee olla aktiivisena (oletusarvoisesti on aktiivisena).

3. Syötä oikea Myymälästä-numero (Myymälään-tieto on oletusarvoisesti oikein).

4. Syötä/lue tuotteen koodi.

5. Syötä kappalemäärä.

6. Paina Enter.

7. Valitse aukeavasta listasta oikea syykoodi (vaihtoehtojen välillä liikutaan nuolinäppäimillä ja valinta tehdään painamalla Enter).

Syykoodin valinta

8. Seuraavaksi aukeaa erillinen Tekstit koodille -ruutu, johon voit kirjoittaa reklamaation selitteen tarkemmin ja esim. asiakkaan yhteystiedot.

Tekstit koodille -ruutu

9. Tallenna tiedot painamalla F4 Tallenna. Tämän jälkeen voit jatkaa varastosiirtoja, poistoja tai reklamaatiopalautusten syöttöä syöttämällä seuraavan koodin.

Päivitetty Varastosiirto koodille -ruutu

10. Kun kaikki halutut tapahtumat on syötetty, tallenna lopuksi tiedot painamalla F4 Tallenna. Tämän jälkeen voit poistua ruudulta painamalla F10 Poistu.
    Ohjelma merkitsee tallennuksen yhteydessä tuotteen palautetuksi toimittajalle, jolloin se poistuu myös varastosaldosta sekä tulokappaleista, ja on raportoitavissa Reklamaatiot-toiminnossa sisältövalinnalla Palautukset toimittajalle.

Mikäli jokin tapahtumista halutaan poistaa ennen tapahtumien tallennusta, voit aktivoida rivin hiirellä klikkaamalla ja valitsemalla F8 Poista.