Versiotiedote 7.1.3.1000 (02/2024)

Integraatiot

Verkkokauppa

Verkkokauppaintegraatiossa tuote/mallitietojen sekä asiakastietojen tallentaminen Teksossa muodostaa sanoman verkkokauppaan heti, kun tiedot tallennetaan. Tuotteet/Mallit/Asiakkaat-ruutua ei siis tarvitse sulkea.

Resurs Bank

• Resurs Bank -luottomaksuintegraatioon tulee käyttöön uusi rajapinta. Vanha rajapinta ei ole enää 31.3.2024 jälkeen käytössä, ja Tekso on päivitettävä uuteen versioon.

• Jatkossa Resurs Bank -myynnin yhteydessä on valittava Tunnistustapa sekä annettava Tunnistustavan tunnus. Lisäksi Henkilöllisyys varmistettu -valintaruutu tulee klikata aktiiviseksi.

• Painamalla Lisätiedot-painiketta saat tarvittaessa ohjeistusta tunnistustavan valintaa varten.

Resurs Bank.png

Tunnistetietojen syöttöruutu Resurs Bank -myynnin yhteydessä

• Resurs Bank -rekisteröitymistä ei enää tehdä kassan kautta, vaan mobiilisovelluksen kautta.

Korjaukset

• Korjattu pisteen kääntö pilkuksi -käännöksen aiheuttama ongelma, jonka johdosta Finvoice-laskuissa (FLA-aineistossa) yksikköhintaan tuli virheellinen pyöristys.