PAUSE Kuittiparkki

Mikäli haluat tallettaa kuitin keskeneräisenä esimerkiksi tilanteessa, jossa asiakas haluaa tehdä vielä lisää ostoksia, voit keskeyttää myynnin tallentamalla keskeneräisen kuitin kuittiparkkiin.

Kuitin keskeytys ja kuittiparkkiin tallentaminen

1. Anna myyjänumero ja paina Enter.

2. Valitse myytävä tuote:

1. Lue tuotekoodi lukijalla, tai

2. näppäile tuotekoodi, tai

3. kirjoita tuotteen nimi tai alkukirjain/mallinumero ja paina Enter. Valitse sitten tuote listasta painamalla Valitse.

3. Paina kassassa Enter. Valitsemasi tuote siirtyy käsittelyriviltä myyntirivinäkymän yläosaan.

4. Paina PAUSE Kuittiparkki-näppäintä. Kuitin keskeytys -ruutu avautuu.

5. Paina Tallenna. Ohjelma näyttää ilmoituksen kuitin tallentumisesta.

6. Paina uudestaan Enter.

7. Aloita myynti uuden asiakkaan kanssa.

Parkkikuitin nouto

1. Anna myyjänumero ja paina Enter.

2. Paina Pause (tai Kuittiparkki -painiketta.)

3. Valitse oikea kuittitapahtuma nuolinäppäimillä ja paina Enter.

4. Jatka myyntiä normaaliin tapaan.