Heti-inventointi

Heti-inventoinnilla voit korjata tuotteen saldoa siten, että muutos astuu voimaan heti. Tällöin saldon laskenta jatkuu siitä eteenpäin normaalisti eli heti-inventointikirjauksen jälkeen tehty myynti vähentää saldoa.

1. Paina Tekson valikossa F4 Varasto.

2. Valitse Varasto-valikosta Inventointi.

3. Valitse Inventointi-valikosta Alusta/Inventoinnin syöttö. Inventointialusta-ruutu aukeaa.

4. Rajaa käsiteltävät tuotteet tuoteryhmän ja/tai toimittajan perusteella

• Varasto päivitetään heti -valinta tulee olla valittuna.

• Kohdistuspäivä on aina kuluva päivä silloin kun tehdään heti-inventointia

5. Paina F4 Syötä.

6. Syötä tarvittaessa Inventoinnin syöttö -ruudulla seuraavat tiedot:

• Myymälä, jonka saldo päivitetään

• Tuoteryhmät

• Malli/koodi

• Toimittaja

7. Paina F4 Syötä varasto. Varastomäärien syöttö inventointialustaan -ruutu aukeaa.

8. Ruudun vasemmassa laidassa on tuotteen tiedot, sekä myymälä jonka saldoa päivitetään. Oikealla on Inventointu kpl -sarake johon syötetään inventoidut kappaleet. Voit siirtyä seuraavaan tuotteeseen painamalla F6; tuotteita selataan edellisessä vaiheessa tehtyjen rajausten sisällä tuotenumerojärjestyksessä.

9. Paina lopuksi F4 Hyväksy määrät.