Tuotteen varaaminen

Tämä toiminto on maksullinen lisäpiirre, jonka käyttöönotto Teksossa vaatii erillistä parametrointia. Ota yhteys Solteqin asiakastukeen.

Varauksen tekeminen kassalla

1. Paina F6 Myymälävaraus

2. Syötä myyjänumero.

3. Valitse asiakas.

• Asiakastieto täytetään automaattisesti, mikäli näin on parametroitu. Tämän toiminnon käyttöönotto Teksossa vaatii erillistä parametrointia; ota tarvittaessa yhteys Solteqin asiakastukeen.

• Jos asiakastiedon automaattista täyttöä ei ole parametroitu:

• Valitse asiakas painamalla F5 Asiakas ja F2 Lista, tai syötä uuden asiakkaan tiedot.

• Jos asiakasta ei ole valittu kun valitaan F6 Loppusumma kohdassa 5, asiakastiedot tulee syöttää viimeistään siinä vaiheessa.

4. Valitse varattavat tuote:

1. Lue tuotekoodi lukijalla, tai

2. näppäile tuotekoodi, tai

3. kirjoita tuotteen nimi tai alkukirjain/mallinumero ja paina Enter. Valitse sitten tuote listasta painamalla Valitse.

5. Paina F6 Loppusumma.

6. Syötä Varaus voimassa -kenttään päivämäärä, mihin asti varauksen halutaan olevan voimassa.

7. Paina F10 Poistu. Varauksesta muodostuu kuitti, jonka voi hakea kuittien selailun kautta. Varatut tuotteet kirjataan Varatuiksi.

Varauskuitti esikatselussa

Varattu tuote varastokyselyssä

Teksoon voidaan tarvittaessa parametroida, että noutamattomat varaukset poistetaan automaattisesti esimerkiksi 3 päivän kuluttua. Ota yhteys Solteqin asiakastukeen.

Kun asiakas tulee noutamaan varaustaan

1. Syötä myyjänumero.

2. Etsi varaus:

1. Lue viivakoodi varauskuitista, tai

2. Paina F5 Asiakas ja syötä asiakasnumero. Paina sitten F9 Tilaukset ja valitse Varaukset.

Asiakkaan varaukset tilauslistalla

3. Valitse varaus painamalla ✔ Valitse.

4. Lisää tarvittaessa muita tuotteita. Kun kaikki ostokset on luettu ja näkyvät myyntirivinäkymän yläosassa, paina F6 Loppusumma.

5. Valitse maksutapa.

6. Maksun jälkeen tuote poistuu varatuista ja vähenee varastosaldosta.