Hyvityskuitilla myynti

1. Anna myyjänumero ja paina Enter.

2. Valitse myytävä tuote:

1. Lue tuotekoodi lukijalla, tai

2. näppäile tuotekoodi, tai

3. kirjoita tuotteen nimi tai alkukirjain/mallinumero ja paina Enter. Valitse sitten tuote listasta painamalla Valitse.

3. Paina kassassa Enter. Valitsemasi tuote siirtyy käsittelyriviltä myyntirivinäkymän yläosaan.

4. Paina F6 Loppusumma.

5. Paina F7 Muu maksu. valitse Hyvityskuitti ja paina Enter. Hyvityskuitti-ruutu avautuu.

6. Syötä hyvityskuitin numero.

7. Paina joko

1. Enter, jolloin hyvityskuitin summa tulee näkyviin, tai

2. F2 Hyvityskuitti, jonka jälkeen voit valita palautettavan summan, joko uutena hyvityskuittina (F3) tai käteisenä (F6).