Skidata

Skidata on laskettelukeskusten käyttämä kassa- ja hissilippujärjestelmä, joka voidaan integroida Teksoon Solteq Connectorin avulla. Integraation avulla kassatyöntekijät voivat lähettää Skidata-järjestelmällä myydyt hissiliput automaattisesti Tekson kassalle, ja valita ne Teksossa rahastettavaksi; katso lisätietoja sivulta Skidata-tilaukset kassalla. Teksossa voidaan lisätä ja rahastaa myös muita tuotteita samalle kuitille.

Tarvittavien hissilipputuotteiden tulee olla perustettuna Teksossa.

Skidatassa tapahtuvat mitätöinnit eivät tule integraation kautta Teksoon; ne tulee hoitaa manuaalisesti sekä Skidatassa että Teksossa

Siirrettävät tiedot

Siirtosuunta

Huomioitavaa

Tuotavat myynnit

Skidata → Tekso