Tekson kampanjat ja verkkokauppa

Kampanjahinnat voidaan viedä tuotekohtaisesti Teksosta (edellisenä päivänä loppuneet/kuluvana päivänä alkaneet hinnat). WooCommerce-verkkokauppaan voidaan viedä myös tulevan kampanjan hinnat ja voimassaoloaika etukäteen.

Kampanjan Myymälä-rajaus määrittää, onko kampanjahinta voimassa verkkokaupassa vai ei.

Kampanjoita on mahdollista muokata Teksossa esimerkiksi lisäämällä ja poistamalla tuotteita, jolloin tiedot välitetään myös verkkokauppaan.

Integraatiossa ei tueta Tekson kampanjan rivityyppiä Tuotejoukko, eikä pakettikampanjoita. Tämän tyyppiset kampanjahinnat on ylläpidettävä kivijalkamyyntiä varten Teksossa ja verkkokauppamyyntiä varten verkkokaupassa

Integraatiossa tuetaan seuraavia kampanjarajauksia:

• koodi

• mallinumero

• toimittaja

• pääryhmä, alaryhmä, tuoteryhmä, tarkennin

• toimittaja/pääryhmä, toimittaja/alaryhmä, toimittaja/tuoteryhmä

• kaikki

Jos kampanjoissa on päällekkäisyyksiä, verkkokaupassa näytetään paras (=alin) hinta asiakkaalle.