Laskujen käsittely pankkiohjelmassa

Saapuva aineisto pankkiyhteysraportilla

Kun otetaan pankkiyhteys pankkiin, ohjelma tarkistaa onko pankissa noutamattomia Finvoice-aineistoja. Mikäli näitä on, ne tulevat koneelle.

Nouto näkyy pankkiohjelman Yhteysraportilla, Laskuhaku-toiminnolla. Alla olevassa esimerkissä on ollut noudettavaa aineistoa, jolloin Laskuhaku-rivin perään tulee tieto OK.

Yhteystapahtuman tiedot

Aineistot noudetaan yöajojen mukana, joten niitä ei tarvitse erikseen noutaa.

Saapuneen aineiston tarkastelu

Vastaanotettu aineisto näkyy pankkiohjelman Aineistoluettelossa nimellä Finvoice-haku.

Aineistoluettelo, jossa Finvoice-haku

Painamalla ✓ Avaa voit avata Verkkolaskut-ruudun, josta voit avata laskut esikatseluun.

Verkkolaskut-ruutu

• Avaa verkkolasku -painiketta painamalla avaat listalla aktiivisena olevan laskun uudessa ikkunassa; verkkolasku aukeaa automaattisesti Finvoice XML -ohjelmassa.

• Avaa kaikki -painiketta painamalla voit avata kaikki verkkolaskut ruudulle katseltaviksi.