Matkalla-tila varastosiirroissa

Varastosiirroissa on mahdollista ottaa käyttöön Matkalla-tila, joka toimii alla kuvatulla tavalla.

Matkalla-tila on erikseen parametroitava maksullinen lisäpiirre; ota yhteyttä Solteqin asiakastukeen.

Lähettävä myymälä

Kun suoritetaan varastosiirto, tämä vähentää heti varastosaldoa lähettävästä myymälästä, ja Matkalla-tilassa olevat tuotteet/mallit tulevat tällöin näkyviin vastaanottavan myymälän Varastokyselyyn.

Vastaanottava myymälä

Tuloutus tehdään vastaanottavassa myymälässä Matkalla-tilassa oleville kuiteille. Kun toiminto on otettu käyttöön, Varaston Tapahtumaselailuun tulee näkyviin uusi F3 Matkalla olevat -näppäintoiminto.

Voit hakea kuitin näyttöön joko

• lukemalla Kuittihaku-kenttään viivakoodin siirtolähetteeltä, tai

• painamalla F3 Matkalla olevat, ja valitsemalla sitten halutun kuitin.

Kun kuitti on haettu näyttöön, voit tehdä tuloutuksen painamalla ensin F9 Toiminnot, valitsemalla sitten listalta Tapahtumista tehdään tuloutus myymälään x -toiminnon, ja painamalla lopuksi F4 Suorita toiminto.

Varmistuksen jälkeen ohjelma suorittaa tuloutuksen muodostamalla uuden kuitin. Tuotteet tulevat vastaanottavan myymälän saldoille ja poistuvat Matkalla-tilasta

Raportointi

Kun Matkalla-tila on otettu käyttöön, SiirtoraportinTulostettavat varastotapahtumat -kohtaan tulee mahdollisuus valita Matkalla olevat.