Maksutapana Svea-lasku

Mikäli halutaan käyttää laskutuslisää, kyseinen ominaisuus on erikseen parametroitava. Ota yhteys Solteqin asiakastukeen.

1. Valitse tuotteet myyntiin.

2. Syötä asiakastiedot.

3. Siirry loppusummaan maksamista varten.

4. Valitse Loppusumma-ruudulta Svea-maksutapa:

1. Mikäli Svea-maksutapa on asetettu omaan painikkeeseensa, paina sitä.

2. Mikäli Svea-maksutapa on F7 Muu maksu -painikkeen alla, valitse se pudotusvalikosta.

5. Valitse Svea-maksutapa: Svea-lasku.

6. (valinnainen) Jos laskutuslisä on käytössä, valitse lisätäänkö laskutuslisä (Kyllä/Ei).

7. Kun maksun tyyppi on valittu, avautuu SQLK-käyttöliittymä. Syötä asiakkaan tiedot:

• Asiakkaan henkilötunnus Henkilötunnus-kenttään, tai lue asiakkaan henkilötunnus viivakoodista (pakollinen tieto).

• Asiakkaan Puhelinnumero, mikäli asiakasta ei ole vielä valittu (pakollinen tieto).

• Tarvittaessa asiakkaan Sähköpostiosoite:

• Oletussähköpostiosoite on aina no-email.payments@svea.fi. Jos et muuta tätä osoitetta, eli anna asiakkaan sähköpostiosoitetta, lasku lähetetään kirjepostilla.

• Jos kenttään syötetään muu validi sähköpostiosoite, lasku lähetetään palvelun konfiguraation mukaisesti.

8. Paina F2 Suorita maksu.

9. Maksun onnistuttua kuitti päättyy ja tapahtuma on siirtynyt Sveaan jatkokäsittelyyn.