Varastosaldot

Varastosaldot-ruudulla näkyvät valitun tuotteen varastotiedot kaikkien myymälöiden osalta yhteensä. Ruudun vasemmassa laidassa näkyvät eri myymälät ja alalaidassa yhteissummat.

Koko- ja värilajitelmien ollessa käytössä näkyvät tällä ruudulla tuotteen kaikkien värien summat yhteensä, kun kysely tehdään ensimmäiseltä mallin väriltä.

Varastosaldot-ruutu (koko- ja värilajitelmat käytössä)

Sarakkeet:

• Tullut = tuotteen tulokpl:t yhteensä sekä näiden arvo euroina.

• Myyty = tuotteen myyntikpl:t yhteensä sekä näiden arvo euroina.

• Varastossa = tuotteen sen hetkinen varastokplmäärä sekä varaston arvo euroina.

• Tilattu = tuotteen ostotilauksissa tilatut kpl:t, joita ei vielä ole toimitettu.

• Varattu = tuotteen myyntitilauksissa olevat kpl:t, joita ei vielä ole toimitettu.

Funktionäppäimet

Näppäintoiminto

Selitys

F2 Selite

Avaa tuotteen perustietoihin mahdollisesti tallennetun selitteen.

F3 Tuote

Avaa tuotetiedot ko. tuotteen kohdalta. Vastaava toiminto on tuotetiedon oikealla puolella oleva Tiedot painike.

Toiminto ei ole käytössä, mikäli koko- ja värilajitelmat ovat käytössä.

F4 Toimittaja

Avaa toimittajatiedot tuotteen toimittajan kohdalta. Vastaava toiminto on toimittajatiedon oikealla puolella oleva Tiedot -painike.

F6 Vastaavat tuotteet

Näyttää tuotteelle mahdollisesti tallennetut vastaavat tuotteet. Vastaavat tuotteet perustetaan tuoteperustiedoissa. Toiminto ei ole käytössä, mikäli käytetään koko- ja värilajitelmia.

F10 Poistu

Palaa edelliselle ruudulle.

Kentät

Kenttä

Selitys

Tulo-pvm

Näyttää päivän, jolloin tuotetta on viimeksi tuloutettu varastoon.

Tullut 1. kerran

Näyttää päivän, jolloin tuotetta on tuloutettu ensimmäisen kerran.

Ostohinta

Näyttää tuotteen ostohinnan.

Myyntihinta

Näyttää tuotteen myyntihinnan.

Keskiostohinta

Tuotteen keskimääräinen ostohinta. Jos tuotetta on tuloutettu useammalla ostohinnalla, laskee ohjelma keskiostohinnan jakamalla varastonarvon varastokappaleilla.

Kampanjahinta

Tuotteen voimassaoleva kampanjahinta.

Tukkuhinnat

Tuotteen eri tukkuhintaportaat ovat näkyvissä, mikäli tukkuhinnat on määritelty tuotteelle.