Uuden asiakkaan perustaminen kassaohjelmassa

1. Anna myyjänumero ja paina Enter.

2. Paina F5 Asiakas.

3. Paina F3 Uusi asiakas, jolloin ohjelma ehdottaa vapaata asiakasnumeroa. Jos käytössä on asiakaskortit, asiakasnumero määräytyy asiakaskortista.

• Voit tarkistaa myös vapaan asiakasnumeron painamalla F2 Lista.

Asiakastiedot-ruutu

4. Syötä asiakkaan tiedot asiakastietoruudulla.

• Erikseen aktivoitava lisäpiirre: mikäli asiakkaalle syöttämäsi sähköpostiosoite on jo käytössä jollain asiakkaalla, ohjelma antaa tästä erillisen ilmoituksen, ja varmistaa, halutaanko kyseinen asiakas silti perustaa. Paina Kyllä perustaaksesi uuden asiakkaan, tai Ei peruaksesi asiakkaan perustamisen.

5. Siirry Enterillä ikkunan loppuun asti; ruutu palaa normaaliin myyntitilaan, ja asiakastiedot tallentuvat automaattisesti asiakasrekisteriin.