Keräilyn tulosteet

Keräilyn kautta voit tarvittaessa tulostaa käsiteltävästä myyntitilauksesta tilaustulosteen, sekä tulostaa keräilylähetteitä toimitusvaiheen poikkeamariveistä tai riveistä, joilla on toimittamatonta määrää. Tulostus on mahdollista tehdä suoraan kirjoittimelle (oletus) tai esikatseluun.

Paina Keräily-ruudulla F4 Tulosta, ja valitse sen jälkeen haluamasi vaihtoehdot Myyntitilauksen tulostus -ruudulla.

Myyntitilauksen tulostus -ruutu

Valinta

Selitys

Keräilylähete

Poikkeamat

Tulostaa ne rivit joiden toimitettu + toimitettava määrä on poikkeava tilattuun määrään verrattuna. Keräilylähete ei tulosta sellaista riviä, jossa toimitettu = tilattu määrä.

Kaikki

Tulostaa myös ne rivit joiden toimitus ei ole vielä täydellinen (toimitettu poikkeaa tilatusta), mutta toimitus on saatu täydelliseksi tällä keräyskerralla (toimitettu + toimitettava = tilattu määrä). Keräilylähete ei tulosta sellaista riviä, jossa toimitettu = tilattu määrä.

Tilaus

Tulostaa myyntitilauksen tulosteen kaikista tilauksen riveistä. Tulosteelle tulevat myös keräilyssä lisätyt uudet rivit, näillä ei näy tilattua määrää, koska niitä ei ole alun perin tilattu myyntitilauksen kautta