Vaihtolaitetoimintoon liittyvä raportointi

Kassaraportti

Kassaraportti erottelee vaihtolaitteen ostot ja myynnit.

Kun koko- ja värilajitelmat ovat käytössä, vaihtolaitteen osto vähentää Myynti yhteensä -summaa.

Alla olevassa esimerkissä on ostettu käteisellä yksi 100 euron arvoinen vaihtolaite ja myyty käteiseen yksi 400 euron arvoinen vaihtolaite. Lisäksi on myyty käteiseen 7,30 euron tuote, joka ei ole vaihtolaitetuote.

Esimerkki kassaraportista

Tapahtumaraportti

Painamalla F5 Muut toiminnot ja valitsemalla 9. Tapahtumaraportti saa raportoitua Vaihtolaiteseurannan ostetut, myydyt ja myymättömät vaihtolaitteet.

1. Valitse Tapahtumat-pudotusvalikosta VAIHTOLAITE.

2. Valitse raportoitko vaihtolaiteraportilla Ostoja ja/tai Myyntejä vai Myymättömiä:

• Anna ostoja ja/tai myyntitapahtumia raportoidessa rajauksiin päivämäärärajaus, jota raportoit.

• Myymättömät-raportille tulostuvat kaikki vaihtolaiteseurannasta löytyvät myymättömät vaihtolaitteet, päivämäärärajausta ei voi tehdä.

3. Paina F4 Tulosta. Raportti tulostuu valittuun tulostuslaitteeseen.