Solteq PIM Lite

Solteq PIM Lite on tuotetiedon hallintajärjestelmä, jota voidaan käyttää tuotetietojen rikastamiseen verkkokaupassa. Toteutuksessa tuotetiedot päivitetään Teksosta PIM Liteen, jossa suoritetaan tietojen rikastaminen ja julkaiseminen verkkokauppaan. Tekson erilaisiin tuoteattribuutteihin voidaan määrittää haluttuja rikastustietoja. PIM Lite lähettää myös varastosaldot ja hinnat verkkokaupalle julkaisun yhteydessä.

Tekson tuotteiden attribuutteja voidaan mapata PIM Liteen halutuiksi attribuuteiksi; esimerkiksi Tekson Toimittaja voidaan mapata PIN Litessä Brändiksi ja Tekson Ryhmä PIM Litessä verkkokaupan kategoriaksi.