Myyjätuntien kirjaus

Myyjätuntien kirjaus -toiminnolla kirjataan myyjien työtunnit, mikäli Työaikaseuranta-toiminto ei ole käytössä. Tällöin myyjäraportille saadaan näkyviin myyjien työtunnit ja teholuvut (myyntieurot/tunti).

Kun olet antanut päivämäärän, myymälänumeron, myyjänumeron ja tunnit paina F4 Tallenna, jonka jälkeen kyseisen myyjän tunnit näkyvät alhaalla Info-rivillä ja voit syöttää seuraavan myyjän työtunnit.

Myyjätuntien kirjaus -ruutu, kun myyjälle on tallennettu työtunnit