Vanhojen laskujen poisto

Vanhojen laskujen poisto -toiminnolla voidaan poistaa vanhoja täysin maksettuja laskuja. Rajaus suoritetaan päivämäärällä, jota vanhempia laskuja ei poisteta.

Oletusarvona on toissavuoden viimeinen päivä, sillä edellisvuoden laskutietoja saatetaan vielä tarvita joidenkin raporttien vertailuaineistona.

Vanhojen laskujen poisto -ruutu

Voit aloittaa poiston painamalla F8 Poista. Ruudulta pääset takaisin päävalikkoon painamalla F10 Poistu.