Versiotiedote 7.0.32.1002 (03/2024)

Muutokset

• Factoring-verkkolaskuihin on lisätty uusien kenttien tuki.

Korjaukset

• Korjattu Myyntitilauksissa esiintynyt ongelma: kateprosenttituotteilla myyntihinnan muutos hinnoittelun kautta muutti ostohinnaksi myyntihinnan. Nyt myyntihinnan muutos ei muuta ostohintaa, vaan kateprosenttia.

• Korjattu ongelma hintalappujen tulostuksessa: valittu tulostin ei pysynyt valittuna, kun hintalappuja tulostettiin välissä toiselta työasemalta, ja hintalappupohja oli tallennettava uudestaan, vaikka näytti siltä, että olisi jo valittuna.

Lisäyksiä käyttöohjeisiin

Käyttöohjeeseen on lisätty ohjeet Resurs Bank-luottomaksuintegraation käyttämiseen Kassalla.