Mallin haku mallilistalla

Pääset tarkastelemaan mallilistaa painamalla F7 Lista.

Mallilista-ruutu

Mallit näkyvät listalla mallinumerojärjestyksessä ja listan järjestystä voidaan muuttaa klikkaamalla kursorin haluttuun kenttään ruudun yläosassa.

Mikäli olet muuttanut listan järjestystä ja poistut listalta painamalla F10 Poistu, voit jatkaa tuotteiden selausta jatkaa saman järjestyksen mukaan Mallitiedot-ruudulla F5- ja F6-painikkeilla painikkeilla: jos olet muuttanut järjestyksen mallilistalla esimerkiksi toimittajan mukaan, ja poistut listalta painamalla F10, painaessasi sitten Mallitiedot-ruudulla F6-painiketta siirryt saman toimittajan seuraavaan malliin.

Voit hakea listalta malleja

• mallinumerolla

• nimellä

• tuoteryhmällä, tai

• toimittajalla.

Kun syötät esimerkiksi Nimi-kenttäänmallin nimen alkua, siirryt listalla siirrytään automaattisesti vastaavaan kohtaan.

Mallinimellä haettaessa voit käyttää myös *-merkkiä hyödyntävää ns. jokerihakua: jos tahdot hakea esimerkiksi malleja joissa esiintyy sana kukka, kirjoita Nimi-kenttään tällöin *KUKKA ja paina Enter, jolla haku käynnistyy.

Valitse malli listalta aktivoimalla haluttu rivi ja painamalla Valitse ✓-painiketta tai vaihtoehtoisesti kaksoisklikkaamalla kyseistä riviä.

Voit myös muuttaa mallilistalla sarakkeiden leveyttä, jolloin esimerkiksi saat nimen näkyviin kokonaan. Sarakkeen leveyttä voit muuttaa ottamalla sarakkeen reunasta hiirellä kiinni ja vetämällä saraketta leveämmäksi tai kapeammaksi. Muutos tallentuu työasemakohtaisesti ja on siis näkyvissä myös seuraavan kerran kun lista avataan.