Uuden asiakkaan perustaminen

Kun painat Asiakkaat-toiminnossa F3 Uusi -painiketta, pääset perustamaan uutta asiakasta.

Uuden asiakkaan pakolliset tiedot ovat Asiakasnumero sekä Nimi.

Uusi asiakas.PNG

Uuden asiakkaan tietojen syöttöruutu

Syötä asiakkaan tiedot, ja perusta lopuksi uusi asiakas painamalla Tallenna.

Mikäli asiakkaalle syöttämälläsi sähköpostiosoitteella on jo perustettu asiakas tai useita asiakkaita, ohjelma antaa tästä ilmoituksen, ja varmistaa, halutaanko kyseinen asiakas silti perustaa; paina Kyllä perustaaksesi uuden asiakkaan, tai Ei peruaksesi asiakkaan perustamisen.

Kyseessä on erikseen parametroitava lisäpiirre; ota yhteyttä Solteqin asiakastukeen.

Ilmoitus olemassa olevasta asiakastilistä