Tekso tax free: vinkkejä poikkeustilanteisiin

Ongelma

Korjaavat toimenpiteet

Edellytykset tax free -palautukselle eivät täyty: alv14 ja alv24 -ostot yhteensä alle 40 €.

Virheilmoitus liian alhaisesta ostosten summasta

Jos asiakas on ostanut useammalla kuitilla tavaroita yhteensä yli 40 €:lla, tulee ostot yhdistää yhdelle kuitille jos tax free -tapahtuma halutaan tehdä. Tällöin alkuperäiset ostot mitätöidään tai palautetaan, ja ostokset myydään uudelleen yhdelle kuitille.

Tositteen tulostaminen epäonnistuu

Tarkista kuittikirjoittimen tila (mahdolliset virhevalot, paperijumit, jne).

Voit tulostaa tax free -tapahtuman uudelleen käyttämällä Tulosta tax free -tosite -toimintoa.

Asiakkaan pakollisia tietoja puuttuu asiakasruudulla.

Virheilmoitus puuttuvista asiakastiedoista

Ohjelma antaa virheilmoituksen, jos tax free -asiakas-ruutu yritetään avata ennen kuin pakolliset asiakkaan tiedot (nimi ja osoite) on annettu; anna asiakkaan tiedot.

Asiakkaan pakollisia tietoja puuttuu tax free -asiakasruudulla.

Virheilmoitus puuttuvista pakollisista asiakastiedoista

Ohjelma antaa virheilmoituksen, jos tax free -asiakas-ruudulla ei ole annettu kaikkia pakollisia tietoja; anna tarvittavat tiedot.