Varastosiirto tuotenumerolla

1. Anna varastokyselyn aloitusruudulla tai kyselyruudulla tuotenumero Tuote/koodi- tai Malli/koodi -kenttään, ja tämän jälkeen paina Enter tai valitse F4 Tuote/Mallikysely.

2. Jos koko- ja värilajitelmat ovat käytössä, selaa vielä tuotteen oikea väri ruudulle.

3. Valitse F9 Varastosiirto.

4. Ruudun yläosa antaa siirrettävästä tuotteesta yksityiskohtaisempaa tietoa, josta voidaan tarkistaa tuotteen oikeellisuus.

• Syötä myymälät, joiden välillä siirto suoritetaan Mlästä- ja Mlään-kenttiin.

• Anna siirrettävät kappalemäärät alarivillä näkyvään ensimmäiseen valkoiseen kenttään. Jos koko- ja värilajitelmat ovat käytössä, syötä siirrettävät kappalemäärät oikean koon kohdalle.

5. Tee siirto painamalla F4 Tee varastosiirto. Siirrot näkyvät välittömästi ruudulla, ja ohjelma ilmoittaa ruudun alaosassa kun siirto on suoritettu.

6. Voit palata takaisin varastokyselyyn F10 Palaa kyselyyn –painikkeella.

7. Siirrot tallentuvat varastotapahtumakuiteille myymälöittäin. Voit tulostaa tehdyistä siirroista tapahtumakuitit varastotapahtumien selailusta.