Skip to main content
Skip table of contents

Versiotiedote 7.0.26 (07/2023)

Muutokset ja kehitykset

Tekson ja Kassan eri tiloja kuvaavat kuvakkeet ja tekstit on uudistettu Tekson käyttöliittymässä:

  • Ikkunan vasemmassa yläkulmassa näkyvän kuvakkeen väri ilmaisee Tekson/Kassan senhetkistä tilaa.

Online-tila

Synkronisoidaan-tila

Offline-tila

  • Tilaa samoin ilmaiseva online/offline/synkronoidaan -teksti näkyy kuvakkeen oikealle puolella tekstinä.

    Esimerkki: Tekso online-tilassa

  • Tekson yläpalkin inforiviltä on poistettu muut tekstit (kassa v... copyright, pvm, klo-aika, kassa nro…)

Lisätietoja esimerkkikuvineen löydät Työaseman tilat -sivulta.

Integraatiot

Tekson Purply-integraation avulla voidaan Teksosta lähettää mallikohtaista myyntitietoa (mukaanlukien mallien hinnat ja varastosaldot) Purply-järjestelmään. Purplyn toimintaperiaate on, että liikkeet/-liikeketjut jakavat Purplyyn dataa kassajärjestelmästään vastineeksi työkalun ilmaisesta käytöstä sekä korvauksesta liittyen datan jakamiseen. Liikkeet saavat käyttöönsä analytiikkatyökalun mm. liikevaihdon (absoluuttinen tai liikevaihto/neliömetri), myyntikatteen tai läpimyynnin tarkkailuun oman maan, kaupungin, Pohjoismaiden tms. toimialaindeksitasolla.

Purplyn avulla myös tuotemerkit voivat nähdä yhdessä ikkunassa omat lukunsa kaikissa liikkeissä, joissa on myynnissä kyseisen tuotemerkin tuotteita. Tuotemerkit saavat Purplysta myös hyötyä vertaamalla omia lukujaan tuotemerkkien toimialaindeksiin haluamallaan ajanjaksolla valituissa liikkeissä, kategorioissa, osastoissa jne. Purply tarjoaa tuotemerkeille reaaliaikaiseen toimialaindeksiin perustuvan analytiikkatyökalun, jossa sekä indeksin koko että työkalun ominaisuudet kasvavat jatkuvasti.

Kyseessä on erikseen parametroitava lisäpiirre; joka edellyttää sopimuksen tekemistä Purplyn kanssa. Ota tarvittaessa yhteyttä Solteqin asiakastukeen.

Korjaukset

  • Korjattu Zoined-integraation toimintaan liittyvä ongelma: jos Teksossa tehtiin myyntiä tulevaisuudessa olevalle päivämäärälle, aineiston muodostus pysähtyi tulevalla päivällä olevaan tapahtumaan, minkä jälkeiset myyntitapahtumat jäivät aineistosta pois. 

  • Korjattu ongelma, joka aiheutti sen, että varastopäiväkirjan kautta näkyvä varastosaldo ei pitänyt paikkaansa tilanteissa, joissa myyntitilaus oli toimitettu eri myymälässä kuin mille myyntitilaus oli tehty. Nyt varastosaldo päivittyy myös varastopäiväkirjan saldonäkymään oikein. (Saldo oli varastotietokannassa oikein jo ennen tätä korjausta.)

  • Korjattu ongelma, jonka johdosta koot, joissa oli yli 7 merkkiä eivät tulostuneet oikein ostotilaustulosteella. Nyt koot tulostuvat oikein; enimmäismerkkimäärä on 8 merkkiä.

  • Korjattu Myyntitilaus-toiminnon yhteydessä esiintynyt ongelma: kun myyntitilauksella oli rivejä, ja Myymälä-tieto vaihdettiin myyntitilauksen perustietoruudulla ja tämän jälkeen painettiin F4 Tallenna -painiketta, tuotteen varaus kasvoi alkuperäisessä varastossa. Nyt myymälän vaihto vaihtaa varauksen uudelle myymälälle ja poistaa varauksen tilauksella oleelta alkuperäiseltä myymälältä.

JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.