Asiakashaku

Kun asiakashakutoiminto on otettu Teksossa käyttöön, asiakkaita on mahdollista hakea asiakasnumeron, nimen tai ryhmän lisäksi esimerkiksi sähköpostiosoitteella tai puhelinnumerolla.

Kyseessä on erikseen käyttöön otettava uusi vakiotoiminto. Ota yhteyttä Solteqin asiakastukeen, mikäli haluat ottaa toiminnon käyttöön.

Ohjelma hakee Asiakaslista-ruudulla osumia kaikista seuraavista asiakastiedoista:

• Asiakasnumero

• Asiakasnimi

• Etunimi

• Nimi2

• Ryhmä

• Email

• Puhelinnumero

• Postiosoite

• Postinumero

• Postitoimipaikka

Suorita asiakashaku kirjoittamalla hakusana Haku-kenttään ja painamalla sitten Hae ✓.

Kuvan esimerkissä haku numerolla 7 näyttää hakutuloksena ne asiakkaat, joilla on numero 7 missä tahansa asiakastietokentässä.

Esimerkki asiakashaun tuloksista

Kuvan esimerkissä haku sanalla testi näyttää hakutuloksena ne asiakkaat, joilla kyseinen sana löytyy nimestä, osoitteesta tai muista tiedoista.

Esimerkki asiakashaun tuloksista

Sarakkeet-valintaruuduilla voit valita, mitä tietoja hakutuloksissa näytetään.

• Jos jokin valintaruuduista ei ole aktiivisena, hakua ei suoriteta kyseisestä kentästä.

• Kaikki valintaruuduilla tehdyt valinnat jäävät voimaan kyseiselle työasemalle.

Mikäli haluat hakea asiakkaan ainoastaan tietyn asiakastietokentän perusteella, kirjoita hakusana Haku-kenttään, valitse haluamasi hakukriteeri Kohdennettu haku -valikosta, ja paina Hae ✓.

Hakukriteerin valinta

Voit hakea asiakkaita Syntymäpäivän perusteella seuraavilla muotoiluilla:

• pp/kk/vv

• pp/kk/vvvv

• pp.kk.vv

• pp.kk.vvvv