Hälytysrajatilauksen tekeminen

1. Valitse Tekson valikosta F3 Ostotilaukset ja 1. Ostotilaus.

2. Syötä toimittajatieto.

3. Paina F3 Uusi tilaus.

4. Aseta Hälytysrajatilaus-valintaruutu aktiiviseksi.

5. Paina F4 Rivit.

6. Syötä Mallinumero (riville tuote, jolle minimi- ja maksimimäärät halutaan antaa.)

7. Paina F4 Jatka. Tilauksen kokoruutu avautuu.

• Tarvittaessa voit lisätä kokolajitelman ulkopuolisen koon painamalla F9 Lisää koko ennen myymäläjaon tekemistä; kun myymäläjako on tehty, kyseinen toiminto ei ole enää käytettävissä.

8. Paina F5 Myymäläjako. Myymäläjako-ruutu avautuu.

9. Syötä ensin minimimäärät (Min. var) kokokohtaisesti myymälöille.

• Anna kokokohtaisesti minimimäärät myymälöille

• Jos kokolajitelmassa on yli 10 kokoa, käytä selailuun F2 Edelliset koot- ja F3 Seuraavat koot toimintoja.

• Inforivillä näkyy koon maksimimäärä, joka on oletuksena sama kuin ensimmäinen koolle syötetty minimimäärä.

• Voit halutessasi kopioida ensimmäisen rivin sisällön kaikille muille riveille F7 Kopioi rivi -painikkeella; painike on aktiivinen vain silloin, kun ensimmäiselle riville on syötetty määriä, mutta muille riveille ei.

10. Vaihda valinnaksi Max.var tai paina F4 Talleta jako.

11. Syötä maksimimäärät

• Oletuksena maksimimäärä on sama kuin minimimäärä. Muuta tarvittaessa maksimimäärät minimimääriä suuremmaksi.

• Inforivillä näkyy koon minimimäärä.

12. Paina F4 Talleta jako. Palaat tällöin tilauksen kokoruudulle.

13. Tallenna rivi painamalla F4 Rivi valmis.

14. Voit syöttää seuraavat rivit hälytysrajatilaukseen.

• Voit hyödyntää rivin kopiointia esimerkiksi eri värien minimi- ja maksimimäärien syötössä.

15. Paina lopuksi F6 Valmis. Palaat ostotilauksen perustietoruudulle, jonka alaosassa näkyy ilmoitusteksti tilauksen onnistuneesta tallentamisesta.