Asiakaskohtaiset hinnat Teksossa ja verkkokaupassa

Kun asiakas on merkitty asiakastiedoissa verkkokauppa-asiakkaaksi (asiakastietojen Laji-kentässä on VK), ja asiakkaalle tai asiakasryhmille on luotu Teksoon asiakaskohtaisia hinnastoja tai hintaryhmiä (tukkuhinnoittelu), Connector siirtää hinnat verkkokauppaan. Uudet ja muuttuneet hinnat siirretään sovituin väliajoin. Myös asiakkaan poistaminen hinnastosta tai asiakasryhmästä huomioidaan, ja uusi voimassaoleva hinta välittyy verkkokauppaan.