Hinnoittelu

Varaston hinnoittelutoiminnolla voit tulostaa tuotteille uudestaan hintalappuja rikki menneiden tai kadonneiden tilalle lisäämättä varaston kappalemääriä. Toiminto on jaettu useammalle ruudulle:

1. Hinnoittelun aloitusruutu, jossa valitaan haluttu toiminto tai määritetään hakukriteerit joista hinnoitteluun mennään.

2. Seuraavalla ruudulla saadaan tulostettua tuotteille uudelleen hintalappuja tilalle.

Koko- ja värilajitelman ollessa käytössä pääset jälkimmäiseltä ruudulta myös Värin muutos ja poisto -toimintoihin.