Reskontrayhteenveto

Reskontrayhteenveto-ruutu

Reskontrayhteenveto näyttää kuukauden myynnit, suoritukset ja palkkiot yhteenvetona. Raportilla näkyy myös kuukauden alku- ja loppusaldo. Mikäli käytössä on asiakasryhmät, tulostuu raportti asiakasryhmittäin ja loppuun tulostuu kaikki asiakasryhmät yhteensä.

Raportilla näkyvät tiedot:

• Alkusaldo: edellisen kuukauden loppusaldo.

• Loppusaldo: seuraavan kuukauden alkusaldo.

• Alkusaldo + myynti + palkkiot + korot - maksut = Loppusaldo

Kentät

Kenttä

Selitys

Kauden loppupvm

Raporttiin halutun kuukauden viimeinen päivä. Raporttiin tulostuu tällöin kyseisen kuukauden alkusaldo, myynnit, suoritukset, palkkiot sekä kuukauden loppusaldo.

Asiakkaat

Rajataan asiakkaat, joiden osalta raportti halutaan tulostaa.