Myyntitilituotteen perustaminen

Myyntitilituote on mahdollista perustaa joko ostotilauksen tai varastoontulon kautta, tai tuotteen/mallin perustiedoissa.

Myyntitilituotteen perustaminen ostotilauksen/varastoontulon kautta

Myyntitilituote voidaan perustaa ostotilauksen tai varastoontulon kautta ja sille on lisättävä Myyntitili-valinta. Myyntitili voidaan aktivoida hiirellä klikkaamalla tai välilyöntinäppäimellä, mikäli kenttien välillä liikutaan painamalla Enter.

Voit määrittää koko tilauksen ja tuloutuksen myyntitilituotteiksi valitsemalla ennen ostotilauksen tai varastoontulon syöttämistä Myyntitili-valintaruudun aktiiviseksi perusruudulla.

Myyntitili-merkintä ostotilauksen perustietoruudulla

Ostotilauksella ja varastoontulossa voit valita Myyntitili-valinnan tuotteelle myös rivikohtaisesti.

Myyntitili-merkintä ostotilauksen rivitiedoissa (koko- ja värilajitelma käytössä)

Myyntitilitiedon lisääminen mallin perustietoihin

Mallille voidaan lisätä myyntitilitieto myös sen perustiedoissa: klikkaa Myyntitili-valintaruutu aktiiviseksi, ja tallenna tiedot painamalla F4 Tallenna.

Myyntitili-valinta mallin perustiedoissa