Versiotiedote 7.1.1.1007 (01/2024)

Muutokset

Kassan myyntirivinäkymän F9 Lisätoiminnot -painikkeelle on mahdollista asettaa seuraavia toimintoja:

Kyseessä on erikseen parametroitava piirre; ota tarvittaessa yhteyttä Solteqin asiakastukeen.

Lisäyksiä käyttöohjeisiin

Käyttöohjeeseen on lisätty uudet Teksoon toteutetuista integraatioista kertovat sivut, jotka on lueteltu alla olevassa taulukossa.

Lisätietoja integraatioista saat ottamalla yhteyttä Solteqin myyntipalveluun tai asiakastukeen.

Käyttöohjeeseen on lisäksi lisätty seuraavat ohjesivut: