Tilauksen koodaamattomien tuotteiden koodaus manuaalisesti

Toimintoa suositellaan käytettäväksi monimyymäläjärjestelmässä, jossa samoille tuotteille/malleille tehdään varastoontuloja sekä sivumyymälässä, että päämyymälässä.

Tuotteiden/mallien ylläpito ja koodaus kannattaa tehdä keskitetysti pääpaikalla; tällöin toimittajan EAN-koodien osalta ei synny virhetilannetta, jossa tuotteita/malleja perustetaan samana päivänä eri tiedoilla ja samalle koodille eri myymälöissä, ja toisaalta automaattikoodausta käytettäessä samoille tuotteille ei tule useita eri koodeja.

Valinnat Tulosta hintalaput ja Manuaalikoodaus ovat oletuksena valittuna. Jos et halua tulostaa hintalappuja, niin ota Tulosta hintalaput-valinta pois.

1. Laita Manuaalikoodaus päälle klikkaamalla valintaruutua.

2. Syötä toimittajan numerot tai klikkaa F2 Hae, hae ja valitse toimittaja ja tilaus/tilaukset, joiden koodaamattomat tuotteet/mallit haluat koodata

• Toimittajanumeron syötettyäsi ohjelma tuo näkymään kaikki ko. toimittajan ostotilaukset.

Toimittajan ostotilaukset listattuna

3. Valitse tilaus/tilaukset; valittu sarakkeeseen tulee teksti Kyllä.

• Jos haluat poistaa jonkun rivin valinnan, klikkaa siihen uudelleen kaksoisklikkauksella, jolloin Kyllä-teksti poistuu ja ohjelma ei koodaa/tulosta tästä tilauksesta hintalappuja.

Ostotilaus valittuna

4. Paina F4 Valmis, jolloin avautuu EAN koodi -ruutu. Ohjelma pyytää tuote/mallikohtaisesti koodit ennestään koodaamattomille tuotteille.
    Anna tuotteelle/mallille toimittajan EAN-koodi ja paina hyväksy tai paina F4 Autokoodaus, jos haluat koodata tuotteen/mallin automaattikoodille.

EAN Koodi ruutu.PNG

EAN-koodi -ruutu

5. Kun kaikki tilauksen tuotteet/mallit on koodattu, ohjelma palaa valintaruudulle ja inforivillä lukee teksti Valmis.