Versiotiedote 7.1.0.1013 (11/2023)

Uudet ominaisuudet

Käyttäjän automaattinen uloskirjautuminen kassalta

Linjakassan ollessa käytössä Teksossa on mahdollista asettaa aikaraja, jonka mentyä umpeen käyttäjä kirjataan automaattisesti kassalta ulos.

Kyseessä on erikseen parametroitava maksullinen lisäpiirre; ota yhteyttä Solteqin asiakastukeen.

Uloskirjautuminen tapahtuu, kun määritetyn ajan aikana myyntirivinäkymässä ei ole tehty mitään toimenpiteitä (esimerkiksi ikkunoita ei ole liikutettu tai painikkeita painettu). Tähän on kuitenkin kaksi poikkeusta:

• Jos myyntirivejä on jo syötetty, ei uloskirjautumista tapahdu.

• Jos käyttäjä avaa uuden ikkunan (esim. Lahjakortti tai Tuotetiedot), uloskirjautumista määritetyssä ajassa ei tapahdu.

Kun käyttäjä kirjataan ulos kassalta, ruudun alaosassa näkyy tästä ilmoitus, jossa näkyy kuinka kauan kassa ehti olla ei-aktiivisena.

Kassan aloitusruutu, jossa ilmoitus uloskirjaamisesta

Muutokset ja kehitykset

Väritunnus-kentän pidennys

Väritunnus-kentän kokoa on pidennetty viidestä merkistä kymmeneen; yritysten on helpompi käyttää toimittajien väritunnuksia tämän muutoksen myötä. Muutos koskee myös toimittajan värejä.

Muutos vaikuttaa seuraaviin Tekson toimintoihin:

Pidennetty väritunnus näkyy myös seuraavissa Tekson raporteissa/tulosteissa:

Korjaukset

• Korjattu ongelma, jonka johdosta varastokappaleille tuli väärä lukumäärä kun mallinumerot yhdistettiin, ja koodit yhdistettiin tämän jälkeen. Koodien yhdistäminen ei huomioinut kohdekoodin kaikkia kuukausia varastosaldojen tietokannassa, jolloin varastosaldo vääristyi. Varastokyselyssä saldo näkyi oikein, ja integraatiossa oikea saldo välittyi verkkokaupalle.