Viimeisimmän Global Blue tax free -lomakkeen tulostaminen uudelleen

Voit tarvittaessa tulostaa viimeisimmän tax free -tapahtuman uudelleen. Kyseinen toiminto on hyödyllinen tilanteessa jossa tax free -tapahtuma on tehty onnistuneesti, mutta lomakkeet eivät tulostuneet tulostimessa olevan ongelman takia.

Toiminto mitätöi aiemmin samasta myynnistä tehdyn tax free -tapahtuman, eli vain viimeisin tax free -tuloste jää voimaan.

1. Hae kuittien selailuun alkuperäinen myyntikuitti, josta on tehty tax free -tapahtuma ja paina F2 Tax free.

2. Taxfree-tapahtuma -ruudun yläosa sisältää tiedon siitä, että kyseisestä kuitista on aiemmin tehty tax free -tapahtuma. Valitse Tulosta taxfree-tosite ja paina F4 Suorita toiminto.

Tulosta tax free -tosite

3. Lomakkeet (2 kpl) tulostuvat automaattisesti kassan oletustulostimelle. Myyjän tulee täyttää molemmille sivuille allekirjoitus ja pakettien lukumäärä.

4. Ohjelma antaa vielä ilmoituksen, kun tax free -tapahtuman uudelleentulostus on suoritettu onnistuneesti.