ReceiptHero

ReceiptHero on sähköinen kuittiarkistojärjestelmä, jonka kanssa Tekso on mahdollista integroida.

ReceiptHeron eKuitti -lisäpiirteen ollessa käytössä Tekso luo kaikista myyntikuiteista XML-aineiston, jonka Solteqin ReceiptHeroa varten räätälöity Connector muuntaa ja lähettää ReceiptHeron rajapintaan.

Verifonen päätteisiin on aktivoitu Receipt Hero eKuitti, jolloin ReceiptHero-sovelluksen käyttöönsä ottanut kuluttaja saa omat kuittinsa sähköisenä sovellukseen maksaessaan kortilla yrityksessä, jossa ReceiptHero-integraatio on käytössä

Siirrettävät tiedot

Siirtosuunta

Huomioitavaa

Myyntikuitit

Tekso → ReceiptHero