Muut toiminnot

Muut toiminnot -valikko

Tekson Muut toiminnot-valikko sisältää seuraavat toiminnot:

1. Ostobudjetointi -ohjelmalla tehdään ostojen ja ostovaran suunnittelu. Erikseen parametroitava ohjelman maksullinen lisäpiirre.

2. Myynti-ja bruttotuottobudjetointi -toiminnolla suunnitellaan myymälän seuraavan kauden myynti-ja bruttotuottotavoitteet. Erikseen parametroitava ohjelman maksullinen lisäpiirre.

3. Työaikaseuranta-toiminnolla ylläpidetään ja raportoidaan henkilökunnan työaikaleimauksia. Toiminnosta voidaan lisäksi tulostaa työtuntilistat palkanlaskua varten. Erikseen parametroitava ohjelman maksullinen lisäpiirre.

4. Työajat palkanlaskentaan siirtää myyjien työajat erilliseen palkanlaskentaohjelmaan. Erikseen parametroitava ohjelman maksullinen lisäpiirre.

5. Lahjakorttiseuranta-toiminnolla seurataan myytyjä lahjakortteja ja niillä tehtyjä ostoja. Erikseen parametroitava ohjelman maksullinen lisäpiirre.

6. Asiakaspostitus-toiminnolla voidaan tulostaa esimerkiksi osoitetarrat mainoskirjeisiin. Tekstiviesti- ja sähköpostimarkkinoinnin työkalu.

7. Laskujen siirto siirtää Tekson laskut toiseen reskontraohjelmaan. Erikseen parametroitava ohjelman maksullinen lisäpiirre.

8. Hinnastoraportti-toiminnolla seurataan eri hintaryhmien tuotteita. Käytettävissä kun tukkuhintatoiminto (ohjelman maksullinen lisäpiirre) on käytössä.

9. Tapahtumaraportti tulostaa kassoilla tehdyt tapahtumat.

10. Täydennysraportti otetaan, kun halutaan rajatun aikavälin aikana suoritetun myynnin suuruisella kappalemäärällä täydentää jonkin myymälän varastosta löytyvillä kappaleilla.

11. Siirtotiedostot: ei käytössä.

12. Tallennetut raportit -toiminnosta löytyvät esikatselusta tallentamasi raportit helposti tulostusta varten.

13. Myyjätuntien kirjaus-ohjelmassa kirjataan myyjien tehdyt työtunnit kun työajanseurantaa (ohjelman maksullinen lisäpiirre) ei ole käytössä.

14. Myyntitilitys -toiminnon avulla voidaan raportoida toimittajan myyntitilissä olevia tuotteita. Ohjelman maksullinen lisäpiirre.

15. Asiakasraportit: asiakkaille tehtyjen tapahtumien raportointi sekä ostohyvitysten raportointi bonusohjelman ollessa käytössä.