Netvisor

Visma Netvisor on taloushallinto-ohjelmistopalvelu, joka voidaan integroida Teksoon Solteq Connectorin avulla. Alla olevassa taulukossa on kuvattu Tekson ja Netvisorin välillä siirtyvät tiedot, kun integraatio on otettu käyttöön.

Kaikkia alla mainittuja tietoja ei ole pakko siirtää (esimerkiksi on mahdollista siirtää pelkästään kirjanpidon tositteet tai myyntilaskut).

Mikäli myyntilaskut siirretään, tällöin tulee siirtää myös asiakkaat ja tuotteet.

Siirrettävä tieto

Siirtosuunta

Huomioitavaa

Kirjanpidon tositteet: myynti

Tekso → Netvisor

Siirretään kerran päivässä.

Kirjanpidon tositteet: varastoarvot

Tekso → Netvisor

Siirretään kerran kuukaudessa (edellisen kuun varastotilanne).

Myyntilaskut

Tekso → Netvisor

Siirretään kerran päivässä.

Asiakkaat

Tekso → Netvisor

Rajaus (esim. asiakasryhmä) määritellään yrityksen kanssa.

Tuotteet

Tekso → Netvisor